Serach engine optimalisatieScoor hoog in Google

 

Hoog scoren in de 'Gratis' zoekresultaten van Google

Google biedt ook organische ofwel gratis zoekresultaten. Om daarin beter te scoren moet uw website voor zoekmachines geoptimaliseerd zijn. Zoekmachines moeten uw website kunnen lezen. Door te investeren in het optimaliseren, haalt u op lange termijn meer verkeer naar uw website. De belangrijkste elementen hiervoor zijn de techniek achter uw website, de broncode en de content 'inhoud' van de site. Onze specialisten lichten uw website grondig door om deze te optimaliseren voor zoekmachines.

Door zoekmachine optimalisatie ofwel search engine optimization (SEO) laten onze experts uw website zo hoog mogelijk scoren in de gratis zoekresultaten van Google. Onderzoeken wijzen namelijk uit dat er het meest geklikt wordt op websites die het hoogst in de zoekresultaten voorkomen. Het is zinvol om hier in te investeren. De website levert hierdoor een constante stroom van bezoekers op en omdat het gaat om gratis zoekresultaten, kosten de kliks u niets.

Technische optimalisatie voor zoekmachine

Door de broncode, opbouw en interne linkstructuur uitvoerig te onderzoeken, bepalen we op welke punten uw website verbeterd kan worden. Wij kijken bijvoorbeeld naar het bounce percentage op een pagina, dit laat zien hoeveel mensen binnen komen op een pagina en direct weer weggaan. Ook kunnen wij door onderzoek aantonen op welke pagina’s geen bezoekers terecht komen. De resultaten leveren we u aan in een overzichtelijk rapport. U kunt hiermee uw partner voor de website aansturen. Uiteraard kunnen ook wij zorg dragen voor implementatie van alle verbeteringen.

Optimalisatie van de content

Ook de inhoudelijke informatie 'content' van uw website kan geoptimaliseerd worden, ook wel content marketing genoemd. Gericht op zoekwoorden die uw doelgroep gebruikt passen we de teksten aan. Zodat de zoekwoorden of zoekwoordencombinaties op de juiste plekken in de tekst staan. Ook de teksten bij links, foto’s en video’s bekijken we op mogelijke verbeterpunten. We optimaliseren alle content voor zoekmachines. Dit levert extra bezoekers op voor langere tijd tegen eenmalige kosten. De optimalisatie vergt een eenmalige investering. U haalt het verkeer hierna uit de gratis zoekresultaten.

Heeft u vragen?

Vul hier uw naam en telefoonnummer in

Gratis Online Quick Scan aanvragen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw website? Denkt u dat deze geoptimaliseerd is, maar wilt u weten of dit goed is gebeurd? Zet u momenteel marketing in, maar wilt u deze door een Google Partner laten analyseren? Vul hieronder uw gegevens in en wij analyseren kosteloos uw campagnes of website!

Ik wil gratis rapport