LinkbuildingNog meer bezoekers uit externe links

 

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding (linkopbouw) is het generen van links vanaf externe webpagina’s. Deze links worden ook wel backlinks of inlinks genoemd. Het doel van Linkbuilding is uw website beter vindbaar maken. Wanneer een website een link vanaf een andere website krijgt, ziet een zoekmachine dit als een aanbeveling en dus als kwaliteit. Veel specialisten op het gebied van online marketing zijn het er over eens dat 60% van uw pagerank afhangt van linkbuilding. Echter, linkbuilding op de juiste manier is niet eenvoudig en zeer tijdrovend. Linkbuilding uitbesteden is daardoor een optie die vaak overwogen wordt. Virtue Online Marketing is een linkbuilding specialist in het verkrijgen van kwalitatief, hoogwaardige links.

Hoe werkt Linkbuilding?

Goede Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante en kwalitatief goede links op betrouwbare websites. Voor u vindbaarheid in de organische zoekresultaten van Google is dit van essentieel belang. Daar waar Google vroeger voornamelijk naar de hoeveelheid links keek, zijn nu juist de inhoudelijk relevante links van groot belang. Daarnaast vindt Google diversiteit in uw links belangrijk. Door een zo divers mogelijk Linkprofiel, scoort u hoog in Google.

Uitgebreid analyse voor Linkbuidling

Onze specialisten op het gebied van linkbuilding beschikken over alle kennis die nodig is om Linkbuilding goed uit te voeren. Allereerst voeren wij enkele analyses uit. Wat u kunt verwachten:

* Quick scan van uw website: Hierbij kijken wij naar het aantal links die u op dit moment al heeft. Zo krijgt u een goed inzicht in hoe u er voor staat.

* Quick scan van de concurrent: Hierdoor verkrijgen wij een goed beeld hoe uw positie is ten opzichte van uw concurrenten.

* Keyword onderzoek: Door middel van een Keyword onderzoek komen wij er achter welke woorden belangrijk zijn voor uw onderneming. Deze woorden kunnen wij vervolgens gebruiken om te laten linken naar uw website.

* Pagerank onderzoek Tijdens het pagerank onderzoek krijgen we een goed beeld van de positie die op dit moment inneemt in de zoekresultaten. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag met de Linkbuilding. Om te beginnen leggen wij een fundering zodat u meteen een aantal goede, relevante links heeft. Vervolgens zullen wij dit aantal uit blijven breiden. Zo bouwen wij een groot aantal backlinks voor u.

Hiernaast kunnen wij in samenspraak met de klant meepraten op onderwerp gerelateerde blogs. Dit is een goede manier om op sites die relevant zijn voor u, links te plaatsen. Daarnaast melden wij u aan op zoveel mogelijk bedrijfsregisters. In deze registers kunnen wij uw bedrijf vermelden met links, tags en adresgegevens. Dit is dus handig voor uw vindbaarheid in de bedrijfsregisters én voor uw vindbaarheid op Google. Ook versturen wij nieuwsbrieven voor u. In deze nieuwsbrieven kunt u uw producten aantrekkelijk aanbieden aan uw klanten. Daarnaast kunnen wij hier ook links en tags in plaatsen. Uiteraard gaat dit allemaal in samenspraak met de klant.

Heeft u vragen?

Vul hier uw naam en telefoonnummer in

Gratis Online Quick Scan aanvragen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw website? Denkt u dat deze geoptimaliseerd is, maar wilt u weten of dit goed is gebeurd? Zet u momenteel marketing in, maar wilt u deze door een Google Partner laten analyseren? Vul hieronder uw gegevens in en wij analyseren kosteloos uw campagnes of website!

Ik wil gratis rapport