YouTube marketingAdverteren in en rondom YouTube vide

 

YouTube Advertising voor uw bedrijf?

YouTube Advertising, adverteren in en rondom YouTube video, wordt steeds populairder. Voor het adverteren op deze videosite zijn inmiddels diverse mogelijkheden. Net zoals bij Google AdWords is er de mogelijkheid om verschillende YouTube Ads alleen bij filmpjes over gerelateerde onderwerpen of bij specifieke zoekwoorden te tonen. Dit zorgt ervoor dat u uw advertenties gericht kunt inzetten op een bepaalde doelgroep. Deze doelgroep is al geïnteresseerd in een onderwerp en zal hierdoor ook geïnteresseerd zijn in uw YouTube advertentie welke gerelateerd is aan het onderwerp van de video. Er wordt betaald per view, dus er wordt alleen betaald wanneer de advertentie daadwerkelijk bekeken wordt.

Youtube Ads

Er zijn verschillende soorten YouTube Ads.

- Video Ads
- Image Ads
- Text Ads
- Gadget Ads

Welke soort advertentie het beste is voor uw campagnes is afhankelijk van uw doel. Wilt u uw bedrijf of product bekender maken onder een groot publiek? Dan vereist dit een andere aanpak dan wanneer u uw conversie wilt verhogen.

Voordelen van Youtube Advertising

- YouTube Advertising kost alleen geld wanneer de video daadwerkelijk bekeken wordt.

- YouTube Ads worden laten zien bij een gerelateerde video, daardoor zijn advertenties zeer gericht.

- Iemand die de YouTube advertenties bekijkt kan door klikken naar een website.

- Meetbare resultaten

De resultaten van YouTube Advertising zijn, net als bij Google AdWords met Google Analytics, goed door te meten. Dit betekent dat wij in staat zijn om, waar nodig, de verschillende campagnes en advertenties bij te sturen.

Heeft u vragen?

Vul hier uw naam en telefoonnummer in

Gratis Online Quick Scan aanvragen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw website? Denkt u dat deze geoptimaliseerd is, maar wilt u weten of dit goed is gebeurd? Zet u momenteel marketing in, maar wilt u deze door een Google Partner laten analyseren? Vul hieronder uw gegevens in en wij analyseren kosteloos uw campagnes of website!

Ik wil gratis rapport