Direct hoog in Google?Adverteer bovenaan de eerste pagina

 

Google AdWords is een service van Google waarmee gemakkelijk advertenties voor uw bedrijf kunnen worden gemaakt en worden weergegeven. Wat uw budget ook is, u kunt altijd terecht op Google AdWords. Met behulp van Google AdWords kunt u zelf bepalen wanneer uw advertenties worden weergegeven en u kunt een eigen budget instellen.

Adverteren in het Display Netwerk

Eén van de mogelijkheden van Google AdWords is het adverteren in het Display Netwerk van Google. Dit netwerk bestaat uit partnersites van Google. Met Google AdWords kunt u op relevante websites uw advertenties tonen. Zo bereikt u gemakkelijk de klanten die geïnteresseerd zijn in uw product!

Adverteren in het Google Zoeknetwerk

Daarnaast is er de mogelijkheid om uw advertenties in het zoeknetwerk van Google weer te geven. Dit betekent dat uw advertenties getoond worden op de zoekresultatenpagina’s van Google en zoeksites die met Google samenwerken.

Heeft u vragen?

Vul hier uw naam en telefoonnummer in

Gratis Online Quick Scan aanvragen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw website? Denkt u dat deze geoptimaliseerd is, maar wilt u weten of dit goed is gebeurd? Zet u momenteel marketing in, maar wilt u deze door een Google Partner laten analyseren? Vul hieronder uw gegevens in en wij analyseren kosteloos uw campagnes of website!

Ik wil gratis rapport