Direct hoog in Google?Adverteer bovenaan de eerste pagina

 

Wat is Google Adwords

Google AdWords is een service van Google waarmee gemakkelijk advertenties voor uw bedrijf kunnen worden gemaakt en worden weergegeven. Wat uw budget ook is, u kunt altijd terecht op Google AdWords. Met behulp van Google AdWords kunt u zelf bepalen wanneer uw advertenties worden weergegeven en u kunt een eigen budget instellen.

Adverteren in het Display Netwerk

Eén van de mogelijkheden van Google AdWords is het adverteren in het Display Netwerk van Google. Dit netwerk bestaat uit partnersites van Google. Met Google AdWords kunt u op relevante websites uw advertenties tonen. Zo bereikt u gemakkelijk de klanten die geïnteresseerd zijn in uw product!

Adverteren in het Google Zoeknetwerk

Daarnaast is er de mogelijkheid om uw advertenties in het zoeknetwerk van Google weer te geven. Dit betekent dat uw advertenties getoond worden op de zoekresultatenpagina’s van Google en zoeksites die met Google samenwerken.

Adverteren met Google Adwords

Adverteren met Google AdWords betekent uw doelgroep bereiken. U haalt gericht verkeer naar uw website door middel van betaalde zoekresultaten. Dit zijn bezoekers die op zoek zijn naar uw producten of diensten. Het budget dat u daarvoor uittrekt bepaalt u helemaal zelf. U heeft op elk moment van de dag zicht op de prestaties. Besteed uw AdWords uit aan Virtue Online Marketing. Wij zijn een Google AdWords Certified partner. Dit betekent dat wij alle nodige examens omtrent Google AdWords met succes hebben afgelegd. Virtue Online Marketing helpt u met een kostenefficiënte en effectieve AdWords-campagne. Heeft u al een lopende Google AdWords campagne? Wij bieden u een gratis Google AdWords quickscan aan. Kom erachter of u nog meer kunt halen uit uw campagnes. Neem contact op voor een advies op maat.

Gericht verkeer naar uw website

Dagelijks zijn er mensen op zoek naar uw diensten of producten. Ze maken gebruik van Google om ze te vinden. Met Google Adwords komen uw advertenties bovenaan of rechts van de gratis zoekresultaten te staan. De advertenties worden alleen bij gespecificeerde zoekwoorden of combinaties daarvan getoond. Uw advertentie komt op die manier bij relevante zoekers terecht. Dat levert gericht verkeer op van mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten.

Meetbare resultaten via Google Adwords

Onze specialisten houden uw campagnes voortdurend in de gaten. Google AdWords biedt 24 uur per dag inzicht in de resultaten van uw campagne. Wij sturen uw AdWords campagnes bij om continu de beste resultaten te behalen, u heeft er geen omkijken naar. U krijgt van ons maandelijks een heldere update met de kosten en resultaten van uw betaalde advertenties. U benut uw marketingbudget efficiënt en de resultaten zijn meetbaar.

Heeft u vragen?

Vul hier uw naam en telefoonnummer in

Gratis Online Quick Scan aanvragen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw website? Denkt u dat deze geoptimaliseerd is, maar wilt u weten of dit goed is gebeurd? Zet u momenteel marketing in, maar wilt u deze door een Google Partner laten analyseren? Vul hieronder uw gegevens in en wij analyseren kosteloos uw campagnes of website!

Ik wil gratis rapport